TRAINING, INSTRUCTIE & CLINICS

TRAINING DRESSUURPAARDEN

Op onze eigen locatie in Ter Apel hebben we de mogelijkheid om enkele paarden in training te nemen. Deze paarden worden door Bastiaan getraind, zowel onder het zadel als aan de hand.

Bastiaan richt zich met name op paarden die klaargemaakt moeten worden voor de Lichte Tour of voor de Zware Tour. Hij heeft inmiddels meerdere paarden uitgebracht in de Grand Prix en zijn specialisme is het aanleren en verbeteren van de belangrijke Zware Tour oefeningen: Piaffe & Passage.

UITBRENGEN & VERKOPEN

Paarden kunnen indien gewenst ook door ons worden uitgebracht tijdens wedstrijden.  De paarden die door Bastiaan uit worden gebracht staan vaak bij ons op stal, met als doel verkoop of training.

Zo nu en dan kopen en verkopen wij zelf ook dressuurpaarden, doorgaans vanaf Z niveau tot en met de Grand Prix.

FOR SALE: EYECATCHER (SPIELBERG X NEOSTAN)

Are you looking for a nice and talented Grand Prix horse? Here is your chance!

Eyecatcher is a stunning and very sweet 11-years old gelding, who will make your Grand Prix dreams come true.

  • Born in 2009
  • 1.72m.
  • Gelding; Spielberg x Neostan x Variant
  • Successfully competed at Grand Prix level
  • Fully X-rayed
  • Very sweet and social horse
  • Grand Prix exercises are well confirmed
  • Easy to load on the truck and he likes trail-rides.

Do you want more information about Eyecatcher or make an appointment to meet and ride him? Please contact us at +31(6) 150 31 815.

INSTRUCTION, CLINICS & LECTURES

Wij organiseren regelmatig lesdagen, met Bastiaan als instructeur. Wanneer je met meerdere paarden instructie wil volgen op jouw eigen locatie, dan is dit natuurlijk ook bespreekbaar.

Zowel Bastiaan als onze gecertificeerde NCSAH docenten geven regelmatig clinics tijdens evenementen. Deze clinics kunnen ook op aanvraag worden georganiseerd.

Bastiaan en Amber zijn beide op aanvraag te boeken voor lezingen over rijtechnische onderwerpen, werken aan de hand, biomechanica, veterinaire sportpaarden begeleiding en management & welzijn in de training.

Information about training & instruction

Wij kunnen jou op diverse vlakken ondersteunen in de training van of met jouw paard, of dit nu is om jullie als combinatie vooruit te helpen of omdat je je paard wil verkopen. Daarnaast zijn wij te boeken voor clinics en lezingen over diverse onderwerpen. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.