De drijvende kracht achter De Recht Dressage Center

Bastiaan de Recht

De liefde en empathie voor het paard brachten Grand Prix ruiter Bastiaan de Recht al snel op het pad van het met harmonie en bedachtzaam rijden, gebaseerd op kennis en inzicht. In 2005 behaalde Bastiaan zijn titel ‘Maestro’ in de klassieke rijkunst. Hij trainde onder andere bij Richard Hinrichs, Marcus Nowotony (SRS), Florian Bacher (SRS), Tineke Bartels en Laurens van Lieren.

Bastiaan heeft naast zijn Maestro diploma ook het ORUN diploma Instructeur Wedstrijdsport Dressuur Niveau 4 behaald en hij is specialist in het werk aan de hand. Hij rijdt met zowel barokke paarden als sportpaarden in de hoogste klassen van de wedstrijdsport. Momenteel brengt Bastiaan meerdere paarden uit in de Grand Prix.

Amber Koppen

Amber begeleidt als therapeut paarden op de hoogste niveaus in verschillende disciplines zoals dressuur, western, springen en endurance. Als gepassioneerd Zware Tour dressuuramazone, zocht Amber als paardenarts al snel de verdieping in het bewegingsstelsel op. Waarom wordt een paard kreupel, of loopt hij überhaupt een blessure op? En kunnen we dit voorkomen?

Ze studeerde bovenop haar opleiding als paarden veterinair ook Osteopathie, Chiropractie, Acupunctuur en Dry Needling. Door haar aanwezige kennis van het rijden, de oefeningen en de impact op het paard kan Amber als geen ander analyseren waar een paard het moeilijk heeft. Amber is tevens ORUN gediplomeerd Wedstrijd Sport Dressuur instructeur.